Viiniravintola E. Ekblom
Läntinen rantakatu 3, 20100 Turku  |  puh. 02 536 9445 Suomeksi    In English

E.Ekblom

Historiallisen Kalastajakadun katukivetykselle rakennettin keväällä 2011 valoisa ja tunnelmallinen ravintola E.Ekblom. VoiVeljet herätti henkiin rakennuksessa jo aikanaan harrastetun ravitsemustoiminnan: kelloseppä Elias Ekblom rakennutti paikalle hotelliravintolarakennuksen 1840-luvulla.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta, siis kaikenlaisille asiakkaille: Ekblom on kantabaari, kansanravintola konstailemattomalla keittiöllä. Pyrimme päivittämään tuotetta ja tunnelmaa säännöllisesti ts. pitämään tarjontamme mielenkiintoisena!  Olemme hionneet terävät kulmat ja laskeneet kynnystä tavoitteenamme mutkaton ja rento, silti ammattitaitoinen palvelu.

Katutason baari on avoinna keskiviikosta lauantaihin (keskikesästä alkaen maanantaista lähtien). Tarjolla on jo entuudestaan tuttu viinituote, mutta myös paljon muita maistuvia juomia sekä suolaista pikkupurtavaa.

Jokaisen aukiolopäivänä Janne heiluttaa kauhaa ja kilistelee pannuja. Siitä syntyy maukas 3 ruokalajin bistro-menu à 29,00. Ennakkovarauksia otamme vain ruokailijoille, mutta tänä aikana muutkin asiakkaat ovat tervetulleita: baari on avoinna ja juomat sekä naposteltavat voi tilata reippaasti tiskiltä!

Alakerran lounge-baarissa viikonloppu aukeaa pyörryttävänhyviä cocktaileja siemaillen tarttuvan taustamusiikin vauhdittaessa vapaalle siirtymistä.

TULE JA TESTAA TUOTTEET SEKÄ TUNNELMA!

TULEVIA TAPAHTUMIA

Ravintola Panini
Ravintola Smör
Viiniravintola E. Ekblom
Tilausravintola Neuvolansali
VoiVeljet! Catering
E. Ekblom kuuluu VoiVeljet-ravintoloihin. Tutustu myös muiden ravintoloidemme tunnelmaan.