Ripaus yllätyksellisyyttä, hyppysellinen hyvää

Ja paljon parasta! Kattilat kolisevat persoonallisella otteella, ja kauhan varressa keskitymme makuihin: nauti tuoretta ruokaa, joka tunnustaa sesongin raikkaimpia raaka-aineita. Keittiömme legendaarinen Jannen Kattila-Menu säilyttää suutuntumansa vaihtumalla viikoittain: ajankohtaisen tarjonnan raameissa se päivitetään uudistuneena eetteriin aina tiistaisin.

Ekblomin viikoittain vaihtuva ruokalista

23.-27.5. E.Ekblomin keittiön valtaa pietarilaisen ravintola Solenya i Varenyan keittiömestari Aleksandr Bogdanov.
Tarjolla venäläinen kolmen ruokalajin menu.

 

ZASTOLNAJA SAKUSKA, venäläinen alkupalalautanen

Russian-style platter 
tai or
RASSOLNIK LENINGRADSKI, kasviskeitto ja lihapiiras

Vegetable soup and meat pie

***

 

LAATOKAN KUHAPIHVI, piimäkastiketta, hapankaalia ja kauden vihanneksia

Filled pike-perch from Lake Ladoga, sour milk sauce, seasonal vegetables and sauerkraut
tai or
VASIKANPOSKI-STROGANOFF, paahdettua perunakreemiä, tattarilastuja ja suolakurkkua

Veal cheek stroganoff, roasted potato mash, buckwheat chips and pickled cucumber

***

 

LENINGRADIN LEIVOKSET, valikoima pientä makeaa Leningradista

Petites fours from Leningrad

tai or

HUNAJAKAKKUA, vaniljajäätelöä ja marjoja

Honeycake, vanilla ice cream and berries

 

Kolmen ruokalajin menu 29€

Price for three course menu 29€